Kilpailun säännöt

Arilyn -kilpailun yleiset säännöt. Kilpailun järjestää Robust North Oy (Järjestäjä).


Osallistumisoikeus ja rajoitukset

Kilpailuun voivat osallistua 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset ja alle 18-vuotiaat Suomen kansalaiset huoltajansa suostumuksella. Järjestäjä ei vastaa mistään teknisestä toimimattomuudesta käyttäjän puhelimessa, Arilyn-järjestelmässä eikä kolmansien osapuolien järjestelmissä (ml. Instagram), eikä kilpailuun osallistujan mahdollisista puutteista omissa laitteissa tai järjestelmissä. Kilpailuun voi osallistua vain näiden ohjeiden, sääntöjen ja rajoitusten mukaisesti. Kilpailuun osallistumisen omalla vastuulla on varmistaa, että kilpailuun on osallistuttu näiden sääntöjen ja ohjeiden mukaisesti. Järjestäjä ei tallenna osallistuneiden henkilötietoja. Arilyn-applikaation käytössä on voimassa applikaation omat käyttöehdot.


Kilpailuun osallistuminen ja palkinto

Kilpailuun osallistuminen vaatii ilmaisen Arilyn lisätty todellisuus -applikaation asentamisen älypuhelimeen sekä voimassaolevan julkisen Instagram-tilin.

  • Skannaa Arilyn-applikaatiolla Heppu-lehden mainoksessa olevat jälkimerkit

  • Tallenna applikaatiolla lyhyt kuva tai video.

  • Jaa kuva Instagram- tilillä hashtagien #aranimal ja #arilyn kanssa.

  • Varmista, että jakamasi kuva tai video näkyy julkisesti kaikille, myös kilpailun järjestäjälle

  • Varmista, että kilpailun järjestäjällä on mahdollisuus löytää yhteystietosi Instagram-palvelun kautta

Voittaja arvotaan Instagramissa julkisesti postauksen jakaneiden kesken 1.11.2018. Tämän jälkeen kuvan tai videon jakaneet eivät osallistu kilpailuun.

Palkintona on 200€ lahjakortti Scandinavian Outdoor -liikkeeseen. Voittaja vastaa mahdollisista palkinnoista koituvista veroista ja muista kuluista.

Kilpailun järjestäjä ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä voittajaan. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, voi kilpailun järjestäjä arpoa uuden voittajan.